woensdag 29 mei 2013

Feel good MarketZondag 16 juni staan we op de Feel Good Market in Eindhoven.


De FeelGood Market: Iedere 3e zondag van de maand, 12:00-18:00, Strijp-S, Eindhoven

Een plek waar mensen elkaar ontmoeten onder het genot van een drankje en een ambachtelijk gemaakt (bio) hapje.
Op het terras kun je lekker onderuit zakken met een kop koffie of met vrienden een wijntje drinken terwijl je naar live muziek luistert en de kinderen met elkaar spelen of een workshop doen.
De FeelGood Market geeft eigenzinnige designers en creatievelingen de gelegenheid om hun niet alledaagse creaties aan het publiek te tonen. Daarnaast is de markt voor bezoekers een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met uniek ontwerp, exclusieve producten en de maker zelf.
IMG_7752De organisatie draagt er zorg voor dat het aanbod gevarieerd en inspirerend is zodat je als bezoeker een rijk aanbod aan inspirerende, originele en exclusieve producten aangeboden krijgt.
Wij inspireerden ons op Camden, Portobello en Bourough Market in London. Soortgelijke markten in Nederland zijn te vinden in Amsterdam (sundaymarket, Pure markt), Utrecht (streekmarkt) en Rotterdam (swanmarket).
De FeelGood Market is ‘the place to be’ op iedere 3e zondag van de maand voor iedereen die op zoek is naar een goede sfeer, gezelligheid, inspiratie, leuke mensen, unieke, mooie spulletjes, biologische delicatessen en streekproducten.

Een fijne plek voor het hele gezin!

Waar: Festivalterrein Strijp S. (Bij slecht weer binnen; in het Klokgebouw.)